За Нас

Ние сме студио за професионални ориентални танци, имаме поголем број на танчерки кај нас попознати како жадиња кои настапуваат на секаков вид свечености ( свадби, родендени, матурски, момачки забави...) Сите знаеме дека кога танчерките ќе влезат во една сала се добиваат многу насмеани лица, зголемено расположение и атмосферата го достигнува својот врв. Не двоумете се, побарајте не !!!


Галерија од нашите прекрасни танчерки

Видео снимки од наши настапи

Имате прашања ? Контактирајте не!

  • Телефон за контакт: 070249307

All Rights Reserved Marbal © Copyright 2017 Developed by iTi