Нашиот тим

Сара Мирчевска

Професор

Марија Андева

Управител

Надица Трајковкса

Професор


За нас


Студио Марбал е професионално балетско студио кое постои 6 години предводено од Марија Андева дипломиран балетски педагог по современ танц. Главната дејност со која се занимава студиото е ориенталниот танц за рекреативен и професионален личен развој, работи со сите возрасти почнувајќи од најмалите, до рекреативно повозрасните. Со овој танц се постигнати врвни резултати како први места на национални, регионални и светски натпревари меѓу кои:

 • прво место ориентален дует Vienna Open 2016,
 • professional belly dance group 1 место Greek Open 2016,
 • professional belly dance group 1 место Vrshac Open 2015,
 • professional belly dance group 1 место Novi Sad Open 2014,
 • professional belly dance solo 1 место Macedonia Open 2013,
 • professional belly dance duo / trio 1 место Novi Sad 2013,
 • professional belly dance group 1 место IDF Skopje Open 2012,

како и учество на разни културни манифестации Belgrade Feirtailes Oriental 2016, Благодарница од град Скопје Општина Центар за најдобар перформанс ден на Европска Унија, Карпошово лето – Скопје 2014 година. Моментално работиме на проект со заедничка соработка на Црвен Крст Скопје под покровителство на Европска Унија за оштетените од поплавата во руралните средини: Булачани, Црешево.

Videos

Right here we've got something you gonna love

Промоции

Поминете го незаборавно ова лето врело и научете да заведувате со своето тело Ќе има и други спортски акивности за секого по нешто


Летниот камп ќе се одржи од 25.06.2017 до 28.06.2017.Кампот ке содржи различен вид на работилници од типот на танци, спортско рекреативни дејности, разни друштвени игри, аеробик, пилатес и вечерни журки.Кампот е за сите возрасти независно дали се членови на студио Марбал или не секој што е расположен за луда и незаборавна журка може да присуствува на овој камп.Кампот е со три полупансиони во хотел Аспен Ресорт 4*.Потребно е само да сте разположени за луда забава се другото препуштете го на професионалниот тим на студио Марбал.Имаме и поволни понуди за парови и за мајка со дете.Рок на пријавување е до 18.05.2017. ПОВЕЛЕТЕ !!!


Ова лето поминете четири незаборавни дена во планина танцувајќи, спортувајќи и рекреирајкќи се !!! Летен камп на кој сите се добредојдени Марбал летен камп Банско 25.06 - 28.06


Got a Question? We’re Here to Help!

 • ул. Кочо Рацин бр. 18 стан бр. 3 (кулата спроти Олимписки базен) Скопје Македонија 1000
 • +389075 227 669
 • contact@marbal.mk
 • Студио Марбал танц и аеробик

All Rights Reserved Marbal © Copyright 2017 Developed by iTi